понеделник, 16 август 2010 г.

   "Няма истински мъже"! Е как да има като заради еманципираните чудовища, наричащи се нежно "жени" голяма част от мъжкото съсловие се превърна в хомосексуалисти, метросексуали и други "мръсни" думички!?  О, и във връзка (или не) с това се сетих за онова ужасно "Не можа ли просто да ми звъннеш?", когато сте се събрали мъжка компания за няколко часа в почивния ден! Тея жени не разбраха ли, че любовта на мъжа не минава през стомаха му!? Минава през неговото ЕГО!

6 коментара:

  1. и все пак.. "Не можа ли просто да ми звъннеш?"??
    има определени условности и дребни компромиси, които единствено и само спомагат връзкта. а Егото, макар и за индивида да евсичко, за "ние" е един голям булшит. освен ако моето "его" не се напасне с твоето "его". но пък тогава няма никакво значение.

    ОтговорИзтриване
  2. О, тука можем да си поговорим доста, но конкретната ми реакция беше срещу една жена, която беше обсебила мислите и телефона на приятел, докато в момчешка компания ровехме в търсене на фосили. И честно, човекът изглеждаше жалък! В компанията на приятели, сред зашеметяваща природа, занимавайки се с своето хоби той не можа и за 15 минути да остане насаме с мислите си и да се наслади на всичко това! Във всичко трябва да има граници! Добре е, когато тези граници са одобрени и от двете страни - иначе стават конфликти, водещи до войни.
    И да - без условности и дребни(понякога не само) компромиси и невъзможно да има връзка - та тя изцяло се крепи на тях...

    ОтговорИзтриване
  3. то можем и аз нямам нищо против. :)
    иначе съм принципно съгласна :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Ее, ма ние постоянно се съгласяваме един с друг :)) Кога ще спорим, ще се горещим и бием? :D

    ОтговорИзтриване
  5. ако може по бельо и в кал, нали???
    не съм съгласна с това, че човек е жалък, защото е влюбен ("обсебила мислите му" на това ми звучи). а и.. в много случаи има голяма доза пристрастяване във връзката.
    глупавото е, че при мъжете това е само в началото - плавен процес, който полека стига до "не ме занимавай с твоите глупости", докато при жените (повечето) положението е едно и също през цялото време.

    ОтговорИзтриване
  6. О, тук ситуацията е съвсем различна от това, което си помисли. Не искам да изпадам в подробности за хора, които не могат да се изкажат сами...

    ОтговорИзтриване